spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăEvenimentAu rămas înzăpeziţi în Valea Sohodolului

  Au rămas înzăpeziţi în Valea Sohodolului

  O familie din Craiova, formată din trei persoane, a rămas înzăpezită pe un drum din Valea Sohodolului.

  Jandarmii montani au intervenit şi au reuşit să-i scoată din zăpadă: „Intervenţie a jandarmilor montani din Runcu în noaptea de Înviere
  Jandarmii montani din Runcu au fost sesizaţi în mod direct de către o familie formată din trei persoane adulte despre faptul că pe timpul deplasării pe Valea Sohodolului, în zona Vârfului Arcanu, la limită între județele Gorj și Hunedoara, au rămas blocaţi în zăpadă cu un autoturism de teren.
  În urma acestei situaţii, jandarmii montani din Runcu au intervenit, deplasându-se cu un autoturism de teren în zona indicată, iar după ce au tractat autoturismul, l-au deblocat de pe drumul înzăpezit iar turiştii au mers în localitatea Runcu, la o pensiune unde s-au cazat.
  Intervenţia a durat aproximativ 4 ore, între orele 20.30-00.00 iar turiştii din Craiova, judeţul Dolj au putut să participe şi la slujba din noaptea de Înviere.
  Ultima intervenţie similară a jandarmilor montani din Runcu a avut loc în urmă cu o săptămână, în aceleaşi împrejurări şi loc în sprijinul unei familii din Bucureşti.
  Retransmitem recomandarea ca înainte de a pleca la drum, să se verifice cu atenţie hărţile rutiere şi aplicaţiile de pe dispozitivele electronice, pentru a verifica dacă rutele planificate sunt accesibile circulaţiei rutiere în această perioadă“, a transmis Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: