spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăEvenimentBalastiera lui Capotă a fost amendată de Garda de Mediu

  Balastiera lui Capotă a fost amendată de Garda de Mediu

  Balastiera pe care familia directorului economic al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu o deține în localitatea Crasna a fost amendată de Garda de Mediu Gorj. Controlul a fost efectuat în urma unor sesizări prin care se arăta faptul că balastiera poluează cursul de apă.

  „Urmarea unor sesizări cu privire la exploatarea de agregate minerale pe râul Blahnița, localitatea Crasna, o echipă de comisari ai Gărzii de Mediu Gorj au procedat la verificarea activității. În urma verificărilor, s-a constatat încălcarea prevederilor legale privind protecția atmosferei, motiv pentru care titularul de activitate a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 15 000 lei.

  Trimis în judecată pentru evaziune fiscală

  În urmă cu aproximativ două luni, Gigel Capotă și soția sa au fost trimiși în judecată pentru evaziune pentru un prejudiciu de pe peste 41.000 de lei (410 milioane de lei vechi), aşa cum reiese din rechizitoriu. Cei doi închiriau un spațiu pentru desfăşurarea de evenimente în localitatea Crasna, dar la Finanţe era declarată o sumă mult mai mică faţă de cea încasată în realitate.

  Administratorul societății este Loredana Liliana Lazăr, dar toată lumea ştia că restaurantul aparţine familiei Capotă.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Nu are Capota nici o vina fiindca balastiera respectiva este inchiriata de acesta unui tzepar care se autointituleaza interlop , Lupulescu Laviniu Lupulescu zis Anutu care exploateaza balastiera facand evaziune fiscala de cate miliarde de lei vechi lunar. O amenda de 15000 de lei e apa de ploaie fiindca lupulescu face banii in cateva ore vanzand agregate la negru cu TIRurile.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: