spot_img
30.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăEvenimentCimitirul din comuna Stăneşti devastat de furtună va fi reparat de localnici

  Cimitirul din comuna Stăneşti devastat de furtună va fi reparat de localnici

   

  Cimitirul din comuna Stăneşti care a fost devastat de furtuna puternică va fi refăcut de către localnici. Primarul localităţii, Constantin Bicheru, a transmis că luni va avea loc întâlnirea cu cetăţenii, pentru a interveni în vederea înlăturării rezultatelor furtunii.

  În urma dezastrului creat de evenimentele meteorologice de joi  seara, din cimitirul Stăneşti, am luat hotărârea împreună cu părintele Popescu Ion, ca luni 9 august, începând cu ora 9:00, să ne întâlnim cu cetățenii la locul dezastrului pentru a elimina brazii căzuți, cât și a toaleta restul de arbori din cimitir.

  Fac un apel către locuitorii arondați la acest cimitir, consiliului bisericesc, cât și celelalte persoane implicate să participăm împreună pentru a curati zona.

  Misiuni ale lucrătorilor de ISU

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă GORJ a intervenit in 12 localități, desfășurând in decurs de aproximativ 6 ore, 30 misiuni de  înlăturare a efectelor negative generate de fenomenele meteo periculoase din județul Gorj.

  „Pompierii militari din cadrul subunităților noastre, cu sprijinul autorităților publice locale, au intervenit pentru: degajarea acoperișurilor căzute și avarierea mai multor autoturisme in mun. Tg-Jiu, degajarea copacilor căzuți pe carosabil in: orașul Novaci, comunele Baia de Fier, Lelesti, Bumbesti Pitic, Scoarta, precum și degajarea stâlpilor și firelor de curent căzute in comunele Musetesti, Crasna și Baia de Fier.

  Peste 10 intervenții au fost doar in municipiul Tg-Jiu“, au anunţat reprezentanţii ISU Gorj.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: