spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăEvenimentCondamnat la 12 ani de închisoare pentru că și-a ucis soția din...

  Condamnat la 12 ani de închisoare pentru că și-a ucis soția din gelozie

  Un gorjean care și-a ucis soția din gelozie a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de 12 ani de închisoare.

  „Condamnă inculpatul Hada Nicolae, la 12 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. În baza art. 67 alin. 2 C.pen., interzice inculpatului exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin.1 lit. a, b ?i h C.pen., pe o durată de 3 ani, pedeapsă complementară ce se va executa potrivit art. 68 alin. 1 lit. c C.pen. În baza art. 65 alin. 1 C.pen., interzice inculpatului drepturile prev. de art. 66 alin. 1 lit. a, b și h C.pen., cu titlu de pedeapsă accesorie. În baza art. 72 C.pen., deduce din pedeapsa aplicată inculpatului durata arestului preventiv, începând cu 22.01.2021 la zi. În baza art. 399 alin. 1 C.pr.pen., menține starea de arest preventiv a inculpatului Hada Nicolae“, se arată în sentința instanței de judecată.

   

  A încercat să se sinucidă

   

  Crima avut loc la începutul acestui an. Crima a îngrozit comunitatea. Bărbatul de 62 de ani a fost orbit de gelozie și și-a înjunghiat soția de mai multe ori. După ce a comis oribila faptă, bărbatul a încercat să se sinucidă.

  Nora lor i-a găsit într-o baltă de sânge pe amândoi. Ea a sunat la 112 după ajutor și așa a ajuns o ambulanță la locul solicitării pentru a-l transporta la spital pe Nicolae Hoda.

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: