spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăEvenimentConsilier local din Rovinari, cercetat în mai multe dosare penale pentru agresiune...

  Consilier local din Rovinari, cercetat în mai multe dosare penale pentru agresiune împotriva soției sale

  Narcis Bădoiu, consilier local al orașului Rovinari, este anchetat penal pentru că și-a lovit și amenințat soția cu care se află în divorț. Femeia a venit la emisiunea „Acces Direct“ de la Antena 1 împreună cu mama eu și a povestit că viața de coșmar pe care a dus-o. Mai mult decât atât, acesta ar fi luat copilul într-o vizită și nu l-a mai adus la domiciliul mamei, deși minorul a fost dat de instanța de judecată în grija mamei. Femeia are certificat medico-legal și a depus 14 plângeri împotriva soțului. „Are relații atât de mari și nu se face nimic. Dacă poliția și poliția și-ar fi făcut treaba atunci nu am mai fi suferit așa de mult“, a spus femeia.

  În schimb, Narcis Bădoiu susține că acuzații: Acuzațiile nu își au rostul și sunt defăimat. Ea a fost amendată și i s-a interzis să aibă vreo relație cu mama ei. V-am trimis video că m-am întâlnit cu mama, tatăl și cu ea în mall și eu eram lovit cu piciorul cui copilul în brațe. Solicit proba cu detectorul cu minciuni.  Am fost patru luni plecat în Anglia. Am venit acasă pe 1 noiembrie și pe 2 noiembrie a băgat divorțul. Eu nu am înțeles ruptura asta. Copilul l-a dus la țară, la părinții mei“. Acesta spune că a fost înșelat de soția sa și că ea stătea cu amantul ei, iar copilul ar fi fost bolnav.

  Propunere de trimitere în judecată

  Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj, a comunicat că pe numele consilierului local există mai multe dosare penale: „Ca urmare a unor plângeri penale formulate în perioada martie 2019-august 2019 de către o femei de 31 de ani din comuna Urdari, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Rovinari au efectuat cercetări sub aspectul săvârșirii infracți9unilor nerespectarea privind încredințarea minorului, lovirea sau alte violențe și amenințarea, acestea fiind reunite într-o singură cauză penală care a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. De asemenea, la data de 21-01-2020, polițiștii din cadrul orașului Rovinari au fost sesizați de către femei cu privire la faptul că în timp ce se afla cu mama acesteia pe raza orașului Rovinari au fost agresate de un bărbat de 31 de ani din comuna Urdari. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violențe în familie, iar la data de 25-02-2021 dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunere de trimitere în judecată“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: