spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăEvenimentDouă liceene s-au luat la bătaie pentru un băiat

  Două liceene s-au luat la bătaie pentru un băiat

  Două eleve din clasa a XI-a de la Colegiu Tehnic Motru s-au luat la bătaie într-o pauză. Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un coleg și a ajuns, apoi, pe reţelele de socializare.

  Una dintre tinere a pus-o la pământ pe cealaltă şi zbiera că o omoară. Scandalul a avut loc în urmă cu aproximativ o săptămână şi a pornit de la faptul că amândouă îl plăceau pe acelaşi băiat.

  Una dintre fete se află în grija statului, la un centru de plasament.

  Adela Ruşeţ, directoarea Colegiului Tehnic Motru, a chemat la şcoală părinţi şi reprezentantul legal al minorei aflată la Centrul de plasament, dar şi un poliţist: „A fost o altercaţie între două fete. Măsurile luate la nivelul şcolii au constat în chemarea Poliţiei Municipiului Motru, fiind prezent un agent de poliţie, reprezentantul legal al elevei de la centrul de plasament şi tatpl celeilale eleve. S-a întocmit un referat către Comisia de prevenire şi elijinare a violenţei. S-a propus avertismente scrise. asemenea, această situaţie se va discuta şi în Consiliul Profesoral, care se va întruni în data de 20 decembrie. Acolo se va menţine sau nu avertismentul scris sau se va lua o altă măsură“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: