spot_img
24 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăEvenimentGăsit în șoc hipotermic într-o scară de bloc

  Găsit în șoc hipotermic într-o scară de bloc

  Polițiștii locali au fost sesizați, în data de 22 februarie a.c, în legătură cu prezența unei persoane fără adăpost pe bulevardul Constantin Brâncuși din municipiul Târgu Jiu, care dormea chiar lângă ușa de acces dintr-un bloc de locuințe.

  „Ajunși la fața locului, agenții noștri au constatat că persoana respectivă nu se putea mișca, aflându-se în pericol de șoc hipotermic.
  Bărbatul a fost preluat de ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale.
  Pe timpul sezonului rece, polițiștii locali desfășoară permanent acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost pentru luarea măsurilor de protejare a vieții și sănătății acestora, prin îndrumarea lor către Centrul Social de Urgență pentru Persoanele Fără Adăpost – Casa „Iris”.

  Acest centru are sediul în Municipiul Târgu Jiu, str. Dacia, nr. 13, și asigură condiții corespunzătoare de cazare pe timpul nopții, igienă corporală, asistență medicală primară, supraveghere, servicii sociale și consiliere.
  În cazul în care observați persoane fără adăpost pe raza municipiului Târgu Jiu, vă rugăm să apelați numărul de telefon al Dispeceratului Poliției Locale Târgu Jiu 0253/ 225 434, disponibil 24 de ore din 24!”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!