spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăEvenimentImagini horror cu trupul bărbatului care a căzut în Jiu în urmă...

  Imagini horror cu trupul bărbatului care a căzut în Jiu în urmă cu aproximativ trei săptămâni

  inecat 3Trupul bărbatului care a căzut în Jiu, în timpul unei petreceri organizate la un restaurant de pe Insuliţa Jiului, în noaptea de 8 martie, a fost găsit ieri în zona Pieței Litovoi, acolo unde se organizează târgul pentru sacrificarea mieilor. Cătălin Lepa, de 42 de ani, din Târgu-Cărbuneşti, era angajat la un cabinet veterinar din localitate.

  inecat 1Mai mulţi cetăţeni l-au văzut plutind pe apă în zona Pieţei Litovoi. Echipajele ISU Gorj au intervenit pentru a scoate cadavrul din apă. Pompierii au purtat măști pe față din cauza mirosului degajat. „Detașamentul de pompieri Târgu-Jiu a fost solicitat pentru scoaterea din apa Jiului a unei victime. S-a intervenit cu o barcă pneumatică și șase subofițeri. În lacul de acumulare s-a găsit o persoană care a fost extrasă și predată Serviciului de Medicină Legală”, a spus Robert Popescu, șef tură serviciu.

  Martorii au fost șocați

  Un tânăr a observat cadavrul care plutea pe apă. „Câțiva oameni au spus că e o broască țestoasă, dar când m-am uitat mai bine era o mână. M-am speriat că nu prea îmi plac mie aceste lucruri”, a spus tânărul. Martorii s-au arătat șocați la vederea trupului bărbatului scos din apă după trei săptămâni: „Sunt șocat de ceea ce văd. Nu se mai cunoaște nici fața. E ceva îngrozitor”.

  inecat 5inecat 4inecat 2

   
   
   
   
   
   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: