spot_img
11.6 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăEvenimentInfractori notorii, eliberați de instanțele de judecată din Gorj

  Infractori notorii, eliberați de instanțele de judecată din Gorj

  O serie de infractori de renume au fost eliberați, în ultima perioadă, de către instanțele de judecată din județul Gorj. Magistratul Marius Daniel Nanu, care a fost numit începând de ieri în funcția de procuror șef al DIICOT – structura teritorială Gorj, a declarat în fața Consiliului Național al Magistraturii că instanța este mai permisivă și din acest motiv infractori cunoscuți la nivel național se transferă la Penitenciarul Târgu Jiu, pentru a cere eliberarea condiționată: „La noi, la Gorj, instanța este mai permisivă. S-au învățat mulți în țară, infractori de notorietate, care își fac cerere de transfer în penitenciar, apoi, bineînțeles, își fac cerere de eliberare de la noi de la Gorj. Cel mai recent caz este cel al lui Tender, care s-a eliberat de la Târgu Jiu. A fost condamnat și trimis în judecată de DIICOT. Este instanța mai permisivă. Îndeplinește condițiile și îi aprobă cererea“.

  Eliberat după ce a executat doar jumătate din pedeapsă

  Celebrul om de afaceri Ovidiu Tender a fost eliberat de Judecătoria Târgu Jiu pe data de 30 octombrie. Acesta avea de ispășit o condamnată de 12 ani și 7 luni de închisoare în dosarul Rafo-Carom, pentru infracțiuni economice.

  De asemenea, zilele trecute, afaceristul craiovean, Adrian Siclitaru, a fost și eliberat de către Tribunalul Gorj. Acesta a fost condamnat în anul 2015 de către Curtea de Apel București la patru ani de închisoare cu executare, alături de Dinel Staicu, care a primit o condamnare de șapte ani. Siclitaru a fugit din țară, fiind încătușat abia la începutul anului 2018. El a fost eliberat după ce nu a executat nici măcar jumătate din pedeapsă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: