spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăEvenimentÎnșelat de un vânzător fals

  Înșelat de un vânzător fals

  Un bărbat de 30 de ani, din orașul Novaci, a solicitat sprijinul polițiștilor, după ce a găsit pe internet un anunț în care se ofereau spre vânzare peleți. Acesta a fost, de fapt, înșelat de un fals vânzător, care l-a convins să plătească un avans, după care a dispărut.

  Bărbatul a luat legătura cu vânzătorul, stabilind că va achiziționa cantitatea de 24 de tone peleți, în valoare de 37.439 lei.
  Vânzătorul a perceput suma de 11.439 lei avans, cu promisiunea că va trimite cumpărătorului întreaga cantitate de peleți, însă după încasarea avansului, nu a mai putut fi contactat.
  Pentru a convinge victima de realitatea demersurilor sale, falsul vânzător a pretins că este reprezentantul unei societăți comerciale din județul Cluj, care are ca obiect de activitate vânzarea de peleți.
  „La data de 2 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 30 de ani, din comuna Balotești, județul Ilfov, bănuit de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
  Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului”,a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: