spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPatru minori au dispărut dintr-un centru al DGASPC Gorj

  Patru minori au dispărut dintr-un centru al DGASPC Gorj

  Patru minori aflați într-un centru de tip familial din Rovinari au fost dați dispăruți după ce au plecat la școală și nu s-au mai întors. Aceștia sunt căutați de polițiști.
  „La data de 21 februarie, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Gorj cu privire la faptul că minorii : Boldizsar Ștefan-Marian de 14 ani, Trăistaru Salih-Sevim de 16 ani , Pîrcălabu Sidonia-Adela de 14 ani, și Păducioiu Andreea-Florentina de 15 ani, toți cu domiciliul în oraşul Rovinari , au plecat voluntar din apartamentul de tip familial cu scopul de a merge la școlile în care învață , însă aceștia nu s-a mai întors până în prezent la domiciliu .
  Din verificările efectuate s-au stabilit semalemntele și articolele de îmbrăcăminte cu care minorii erau îmbrăcați , după cum urmează:
  Boldizsar Ștefan-Marian: Semnalmente: înălțime 1,65-1,70 m, greutate aproximativ 60 kg, ochi căprui, părul tuns scurt vopsit blond, și purta un pantalon deculoare neagră,geacă de culoare bleu marin și adidasi deculoare alba.
  Trăistaru Salih-Sevim Semnalmente: înălțime 1,70-1,75 m, greutate aproximativ 75 kg, părul șaten închis tuns scurt și purta un pantalon de trening culoare neagră, geacă de culoare neagraă și adidasi de culoare galbenă.
  Pîrcălabu Sidonia-Adela Semnalmente: înălțime 1,50-1,55 m, greutate aproximativ 55 kg, părul negru lung până peste umeri și purta un pantalon de blue jeans albastri, geacă de culoare gri cu glugă si puf, iar in picioare adidas de culoare neagră.
  Păducioiu Andreea-Florentina Semnalmente: înălțime 1,55-1,60 m, greutate aproximativ 60 kg, părul vopsit roșu lung și purta un pantalon de blue jeans culoare închisă, un hanorac cu glugă și adidas culoare roz.
  Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la identificarea minorilor sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenta 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție“, au informat reprezentanții Poliției Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: