spot_img
22.6 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPeste 130 de sancțiuni aplicate în doar două ore de verificări

  Peste 130 de sancțiuni aplicate în doar două ore de verificări

  Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a desfășurat, în aceasta dimineața , acțiuni pentru creșterea siguranței în trafic. În urma verificărilor au fost aplicate mai multe sancțiuni atât șoferilor cât și pietonilor.

  „În această dimineață, în intervalul orar 07:00-09:00, polițiștii gorjeni din cadrul structurilor de poliție cu atribuții pe linie de circulație rutieră, au acționat în municipiul Târgu-Jiu, pentru creșterea gradului de disciplină în trafic și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. Punctele de acțiune au vizat principalele zone pretabile de manifestare a comportamentului agresiv în trafic.
  În urma celor constatate, polițiștii au aplicat 135 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 37.290 de lei, 17 fiind aplicate pentru depășirea regimului legal de viteză, 40 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 7 au fost aplicate pietonilor și bicicliștilor, 12 pentru oprirea neregulamentară, 1 pentru conducerea sub influența alcoolului, iar 58 pentru alte abateri.

  Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au reținut 2 de permise auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pe drumurile publice, pentru conducerea sub influența alcoolului și depășirea regimului legal de viteză, totodată fiind reținute și 12 certificate de înmatriculare”, a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: