spot_img
22.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPeste 350 de evenimente, raportate în vacanța de Rusalii

  Peste 350 de evenimente, raportate în vacanța de Rusalii

  A fost o minivacanța plină de evenimente rutiere neplăcute soldate cu accidente. Din bilanțul transmis dd IPJ Gorj au fost aplicate apriximativ 1000 de sancțiuni pe drumurile publice, peste 100 de șoferi fiind în prezent pietoni.

  „Polițiștii au intervenit la 374 de evenimente, dintre care 243 au fost semnalate prin Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

  Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii au aplicat 930 de sancţiuni contravenţionale, valoarea acestora depășind de 370.000 de lei.

  Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 106 de permise de conducere.

  Facem precizarea că în 93 de situații, permisele de conducere au fost reținute ca urmare a depășirii limitei legale de viteză.

  De asemenea, au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare.

  Polițiștii de ordine publică au emis 3 ordine de protecție provizorii pentru o perioadă de cinci zile, în două cazuri de amenințare și unul de violență în familie”, a transmis IPJ Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: