spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentPortofel cu bani găsit de jandarmii gorjeni

  Portofel cu bani găsit de jandarmii gorjeni

  Trei jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj au găsit un portofel pe o banca din parcul din apropierea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Bunul va ajunge la proprietar, pe lângă bani fiind descoperite și acte persoanei care l-a pierdut.
  „Jandarmii au verificat conținutul portofelului iar în urma acestei activități au identificat proprietarul din actele conținute, încercând în prezent contactarea acestuia în vederea prezentării și restituirii bunului.
  Portofelul găsit conține o sumă de bani, acte de identificare (Carte de Identitate și permis de conducere), mai multe carduri bancare, extrase cont.
  Pe timpul misiunilor executate sau în timpul liber, jandarmii gorjeni au găsit diverse bunuri personale ale cetățenilor pierdute (serviete, borsete, portmonee, acte de identitate, carduri bancare, diferite sume de bani, etc.) care au fost restituite proprietarilor.
  Vă recomandăm să manifestați o atenție deosebită bunurilor personale și actelor de identitate întrucât acestea conțin date cu caracter personal ale posesorului iar pierderea lor generează dificultăți”, au transmis jandarmii gorjeni.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!