spot_img
21.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăEvenimentPușcărie pentru lăcătușul proxenet care ducea femei șefilor din minerit

  Pușcărie pentru lăcătușul proxenet care ducea femei șefilor din minerit

  Proxenetul Aristică Bejinaru a fost condamnat la șapte ani de închisoare cu executare pentru infracțiunea de trafic de persoane. Complicele său, Casian Bejat Muja, urmează să execute cinci ani și zece luni de închisoare.

  proxenetSentința dictată de magistrații Tribunalului Gorj poate fi atacată cu apel în termen de zece zile. Instanța a decis și confiscarea unor bunuri ridicate la percheziții, printre care mai multe telefoane mobile, carduri de memorie, laptop-uri și cartele. „Contopeşte pedepsele de mai sus în pedeapsa cea mai grea, de 5 ani închisoare, la care adaugă sporul de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite ( respectiv două pedepse de 3 ani) de 2 ani închisoare, inculpatul urmând să execute pedeapsa rezultantă de 7 ani închisoare. În baza art. 45 alin. 5 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa accesorie cea mai grea, constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a, b, n şi o Cod penal. În baza art. 45 alin. 3 lit. a Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa complementară cea mai grea, constând în interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art. 66 lit. a, b, n şi o Cod penal, pe o durată de 3 ani, în condiţiile prevăzute de art. 68 alin. 1 lit. c C. pen”, se anunță pe site-ul Tribunalului Gorj.

  Inculpatul a fost trimis în judecată pentru trafic de persoane, după ce procurorii DIICOT au descoperit că, începând din anul 2010, a comis infracţiuni de trafic de persoane şi proxenetism. Acesta ajunsese să le ofere prostituate chiar şi şefilor săi din minerit, pentru ca superiorii să îl ponteze fictiv la locul de muncă. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată doi complici ai lăcătuşului proxenet, respectiv Casian Bejat Muja şi Delia Georgeta Stoiceanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: