spot_img
23.1 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăEvenimentTrafic blocat în Târgu Jiu după rafalele de vânt și precipitațiile abundente

  Trafic blocat în Târgu Jiu după rafalele de vânt și precipitațiile abundente

  Precipitațiile abundente au lăsat în Târgu Jiu copaci rupți și străzi inundate. Locuitorii din mai multe zone din oraș au cerut sprijin după ce natura s-au dezlănțuit. Pe strada Luncilor s-a intervenit pentru degajarea traficului după ce mai mulți copaci au picat pe carosabil.

  Mai mulți cetățeni din municipiul Târgu Jiu, str. Luncilor, au sunat la Dispeceratul Poliției Locale Târgu Jiu pentru a sesiza că pe carosabil au căzut doi copaci care obstrucționau traficul rutier din zona respectivă.

  „Au fost anunțate, în acest sens, instituțiile abilitate să soluționeze aspectele sesizate.
  De asemenea, la fața locului a fost trimis și un echipaj de ordine publică pentru asigurarea măsurilor specifice în cazul producerii calamităților naturale, izolarea perimetrului afectat, până la remedierea problemei, în scopul protejării vieții și a integrității fizice a persoanelor. Colegii noștri nu au ezitat în a sprjini cetățenii pentru degajarea carosabilului.
  Nu au fost înregistrate pagube umane sau materiale iar traficul rutier a fost reluat în cel mai scurt timp”,a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.
  Probleme ai fost și pe strada Mărgăritarului unde mai multe gospodării au fost inundate. Oamenii s-au plâns că autoritățile nu fac nimic pentru a scăpa de inundațiile create la fiecare ploaie puternică.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!