spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăEvenimentUn poliţist a murit în drum spre serviciu

  Un poliţist a murit în drum spre serviciu

  Doliu în rândul poliţiştilor gorjeni. Şi asta după ce poliţistul Aurel Potcovaru, în vârstă de 50 de ani, a sfârşit ieri într-un tragic accident de circulaţie. Aurel Potcovaru se afla pe scaunul din dreapta al maşinii care a intrat în derapaj şi s-a izbit violent de parapetul de pe marginea drumului. La spital, soţia acestuia a leşinat când a auzit că soţul ei este mort.

  Poliţistul Potcovaru lucra la serviciul Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipale Motru şi, ieri dimineaţă, a plecat pentru ultima dată către locul de muncă. Nu a mai ajuns însă, din cauză că maşina în care se afla împreună cu colegul său a derapat pe un pod, izbindu-se violent de parapetul de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent, astfel că pasagerul din dreapta faţă a maşinii nu a mai avut scăpare, spre deosebire de şoferul care a scăpat fără nici o leziune. Imediat la faţa locului au ajuns echipajele de poliţie, care au început cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs tragedia. Circulaţia în zonă a fost întreruptă o perioadă, timp în care echipajele de poliţie au efectuat cercetările.

  Imagine sumbră

  Accidentul de circulaţie soldat cu moartea poliţistului Aurel Potcovaru a avut loc ieri dimineaţă în imediata apropiere de râul Tismana. Cei doi poliţişti, Ionuţ Pigui, de 35 de ani, şofer, şi Aurel Potcovaru, de 50 de ani, se îndreptau către Poliţia Municipală Motru, acolo unde aceştia lucrau. Drumul lor s-a oprit însă la ieşire din comuna Câlnic, unde după ce au traversat podul, maşina în care se aflau a intrat în derapaj. Şoferul a pierdut controlul volanului, s-a răsucit pe carosabilul alunecos şi maşina s-a izbit violent de parapetul aflat pe marginea drumului. Impactul violent i-a adus fulgerător moartea poliţistului Potcovaru, medicii de pe ambulanţă chemaţi la urgenţă nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viaţă. „Din primele cercetări s-a stabilit că cei doi poliţişti se îndreptau către serviciu, din direcţia Târgu-Jiu spre Motru. După ce au trecut podul de peste râul Tismana, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei, iar autoturismul s-a izbit de parapetul de pe marginea părţii carosabile. În urma impactului, pasagerul din dreapta a decedat. Urmează ca poliţiştii de la rutieră să continue cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, inspectorul Daniel Ionuţ Tică.

  Dispută între Dina şi Tatomir

  Imediat după accident, la faţa locului au ajuns şi reprezentanţii de la drumuri, care susţin că drumul nu era alunecos. Cu toate că poliţiştii de la rutieră au constatat că la acel moment carosabilul era acoperit cu polei, cei de la drumuri susţin contrariul. „Ce polei? De unde polei. Au mers cu viteză mare şi de aceea s-a întâmplat. Drumul nu e alunecos aşa cum spun poliţiştii”, a afirmat Ion Dina, adjunctul de la Drumuri Naţionale. Cu toate că acesta a contrazis poliţiştii, imediat după accident, în zonă au ajuns şi maşinile de deszăpezire, care împrăştiau nisip pe carosabil pentru a îndepărta poleiul. Poliţistul care a scăpat cu viaţă a fost condus la spital unde medicii i-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Trupul poliţistului mort a fost depus la morgă pentru efectuarea necropsiei. Soţia acestuia a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a aflat că soţul ei nu mai este în viaţă.

  Te-ar mai putea interesa

  4 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: