spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăEvenimentUn polițist local a acordat primul ajutor victimelor accidentului de pe trecerea...

  Un polițist local a acordat primul ajutor victimelor accidentului de pe trecerea de pietoni

  Un polițist local a acordat primul ajutor victimelor accidentului care a avut loc duminică, 20 martie, pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Constantin Brâncuși, din zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Din păcate, una dintre victime a decedat pe loc după ce a fost lovită de o mașină de teren la volanul căreia se afla un șofer aflat sub influența alcoolului.
  Polițistul local se afla în trafic, iar accidentul s-a petrecut chiar sub ochii săi. El era în timpul liber și urma să-și înceapă activitatea:
  „Colegul nostru, Alin Popescu, polițist local în cadrul Serviciului Circulație Rutieră, este cel care, împreună cu un cetățean, au acordat primul ajutor victimelor cumplitului accident petrecut astăzi pe bulevardul Constantin Brâncuși.
  Alin se îndrepta către sediul Poliției Locale Târgu Jiu, pregătit să înceapă o nouă zi de muncă, nefericitul eveniment petrecându-se chiar sub ochii lui.
  Colegul nostru nu a ezitat nicio secundă în a acorda primele îngrijiri victimelor rănite, împreună cu un alt cetățean care fusese, la rândul lui, martor la cele întâmplate.
  Două echipaje ale Poliției Locale Târgu Jiu, unul de rutieră și unul de ordine publică, aflate în apropiere, au ajuns la fața locului pentru a-l sprijini pe Alin și pentru a întreprinde măsurile specifice ce se impun în astfel de situații.
  La scurt timp, la fața locului au ajuns și echipajele medicale care au depus toate eforturile necesare pentru salvarea vieților celor două persoane accidentate.
  Din păcate, femeia n-a putut fi salvată, impactul fiind foarte puternic.
  Este o zi tristă pentru comunitate.
  O familie trăiește o adevărată tragedie, iar astfel de evenimente nu trebuie să se repete!
  Circulați cu prudență, respectați legislația în ceea ce privește circulația pe drumurile publice, adoptați conduita preventivă‼️
  Viața are prioritate‼️“, este mesajul transmis de reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!