spot_img
5.8 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăExterneBiden, în lacrimi după ce l-a întâlnit pe preotul care i-a fost...

  Biden, în lacrimi după ce l-a întâlnit pe preotul care i-a fost alături fiului său Beau, înainte de a muri

  Joe Biden a izbucnit în lacrimi în ultima zi a călătoriei sale de patru zile în Irlanda, după o întâlnire întâmplătoare cu preotul care a fost alături de fiul său Beau înainte de a muri, în 2015, relatează The Guardian, potrivit news.ro.

  Părintele Richard Gibbons, preot paroh al la Sanctuarul Maicii Domnului din Knock, a declarat că părintele Frank O’Grady – cel care a fost la căpătâiul lui  Beau Biden la moartea acestuia – s-a mutat la Knock, ceea ce a dus la o întâlnire neplanificată cu preşedintele SUA.

  „S-a întâmplat – şi a fost oarecum spontan – s-a întâmplat să avem, lucrând la altarul de aici, pe capelanul care i-a fost alături fiului său în Statele Unite”, a afirmat preotul.

  „Absolut extraordinar, şi nici măcar nu ştiam asta, nu ştiam asta până când a venit preşedintele. A râs, a plâns, puteai să (vezi) cât de profund a simţit şi a însemnat totul pentru el. A fost o după-amiază extraordinară. Nu o voi uita, pot să vă spun că a fost cu totul altceva”, a declarat el pentru BBC.

  Biden l-a invitat la Casa Albă la următoarea sa vizită în Statele Unite, conform declaraţiilor lui O’Grady. Preşedintele a relatat mai târziu că a fost profund afectat de întâlnire. „A fost incredibil să-l văd”, a spus Biden în timpul discursului său final în Irlanda, conform The Washington Post.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: