spot_img
9.6 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăExterneParlamentul European i-a tăiat microfonul lui Băsescu

  Parlamentul European i-a tăiat microfonul lui Băsescu

  Lui Traian Băsescu i s-a tăiat microfonul în plenul Parlamentului European, chiar în timp ce citea o listă cu lideri europeni despre care afirma că ar fi vânduţi lui Vladimir Putin, anunță dcnews.ro. 

  „Avem o altă mare problemă, problema consolidării lui Putin de către demnitari ai Uniunii Europene. Și aici o să enumăr câțiva premieri ai Uniunii Europene care s-au pus în slujba lui Putin după terminarea mandatelor: Schroder e pe buzele tuturor, Matteo Renzi, fost premier italian, angajat la firmă rusească, Christian Kern, fost cancelar austriac, Francois Fillon, fost premier al Franței, Esko Aho, fost premier finlandez, Paavo Lipponen, fost premier finlandez, Karin Kneissl, fost ministru de externe austriac, Hans Schelling, fost ministru de finanțe austriac, și sigur nu putea să lipsească Dominique Strauss Kahn. Cu astfel de oameni în jurul său și în vârful…”, a spus Traian Băsescu, moment în care microfonul său a fost tăiat.

  „Mulțumesc mult, dragă coleg Băsescu. Mulțumesc. Colegul! Colegul! Coleg Traian, păstrați ordinea!”, a spus Rainer Wieland, europarlamentar, șeful de ședință, conform Digi24.

  Explicația ar fi aceea că Băsescu a depășit timpul alocat pentru intervențiile europarlamentarilor la microfonul plenului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: