spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăExternePrezentatoare de ştiri din Canada, dată afară după ce a decis să...

  Prezentatoare de ştiri din Canada, dată afară după ce a decis să nu-şi mai vopsească părul

  Sursa foto: news.ro

  Acuzaţiile conform cărora o prezentatoare celebră de ştiri de televiziune din Canada şi-a pierdut slujba după ce a devenit căruntă au provocat furie şi neîncredere, provocând agitaţie în cadrul uneia dintre cele mai mari organizaţii media din ţară şi evidenţiind criteriile rigide cu care se confruntă femeile pe piaţa muncii, notează The Guardian, citat de news.ro.

  Într-un videoclip de două minute postat lpe Twitter, Lisa LaFlamme a anunţat că a fost înlăturată din funcţia de prezentatoare a CTV National News, una dintre cele mai urmărite emisiuni de seară din ţară.

  În clip, care a avut peste 4 milioane de accesări, LaFlamme a spus că a fost ”şocată şi întristată” de decizia de întrerupere a contractului.

  „La 58 de ani, încă credeam că voi avea mult mai mult timp pentru a spune mai multe poveşti care ne influenţează viaţa de zi cu zi.”

  LaFlamme, care a început să găzduiască spectacolul emblematic în 2011, a fost una dintre multele femei care au încetat să-şi vopsească părul în timpul pandemiei şi şi-au permis să-şi arate culoarea naturală a părului. LaFlamme a numit decizia „eliberatoare” şi le-a spus telespectatorilor că şi-ar fi dorit să fi luat decizia mai devreme.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!