spot_img
16 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăExterneTragedie în Grecia: Un pod s-a prăbușit parțial. Persoane prinse sub dărâmături

  Tragedie în Grecia: Un pod s-a prăbușit parțial. Persoane prinse sub dărâmături

  Duminică, în vestul Greciei, la Patras, un pod aflat în construcție s-a prăbușit parțial, potrivit agerpres.ro. Serviciile de pompieri și poliție au informat că există persoane blocate sub dărâmături și că au fost înregistrați răniți.

  Purtătorul de cuvânt al pompierilor a declarat că nu se cunoaște încă numărul exact al celor prinși sub dărâmături, în timp ce reprezentantul poliției a confirmat existența unor persoane rănite. Operațiuni ample de salvare au fost declanșate, cu ambulanțe, mașini de pompieri și poliție sosind la locul accidentului.

  În urma accidentului, spitalul universitar din Patras și spitalul Sfântul Andrei din același oraș s-au pregătit să primească răniții, pentru a li se acorda asistență medicală urgentă.

  În prezent, nu se cunosc cauzele exacte ale prăbușirii podului. Acesta este situat pe autostrada care leagă portul Patras, din peninsula Peloponez, de capitala Atena. Informațiile preliminare furnizate de televiziunea publică ERT menționează că cinci persoane au fost grav rănite, dar aceste informații nu au fost încă confirmate oficial de către autorități.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: