spot_img
23.1 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăExterneUn român și o mexicancă au furat 45 de sticle de vin,...

  Un român și o mexicancă au furat 45 de sticle de vin, valorând 1,6 milioane de euro

  Un român care are şi cetăţenie olandeză, Constantín Dumitru, în vârstă de 49 de ani şi partenera sa, Priscila Guevara, în vârstă de 28 de ani, fostă participantă la Miss Mexic, au fost condamnaţi de un tribunal spaniol la 4 ani de închisoare şi plata unor despăgubiri de peste 750.000 de euro, pentru că au pus la cale furtul a 45 de sticle de vin nobil dintr-un hotel din Caceres, considerate adevărate „bijuterii”. Prada valora 1,6 milioane de euro, relatează „El Pais”, potrivit news.ro.

  Jaful a avut loc în primele ore ale zilei de 27 octombrie 2021, dar cei doi au pus la cale operaţiunea cu meticulozitate, după ce, în prealabil, au studiat bine terenul şi au făcut cel puţin trei vizite anterioare la hotelul Atrio din Caceres – Spania. În timp ce tânăra i-a distras atenţia angajatului de la recepţie cu cereri insistente pentru room service, complicele ei a furat cheia care deschidea crama de la restaurantul hotelului şi de acolo a furat 45 de sticle cu vin, pe care le-a băgat într-un rucsac şi în două genţi mari.

   

  Judecătorii au considerat că cei doi se fac vinovaţi de furt calificat „de o gravitate deosebită”, infracţiune pentru care au fost condamnaţi la 4 ani se închisoare şi la plata unei despăgubiri comune de 753.454 de euro pe care trebuie să o plătească restaurantului.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!