spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăExterne(VIDEO) Vizită surpriză la Kiev. Biden și Zelenski s-au plimbat în sunet...

  (VIDEO) Vizită surpriză la Kiev. Biden și Zelenski s-au plimbat în sunet de sirene

  Preşedintele Joe Biden a ajuns luni dimineaţă într-o vizită-surpriză la Kiev, arătându-şi solidaritatea cu Ucraina, cu câteva zile înainte de împlinirea unui an de când Rusia şi-a lansat agresiunea la scară largă în această ţară, informează The Guardian, potrivit news.ro.

  Şeful Casei Albe a anunţat un nou ajutor militar pentru Kiev în valoare de 500 de milioane de dolari, dar deplasarea lui are cu precădere semnificaţii simbolice, în planul imaginii şi e de natură să irite Moscova.

  Tot cu semnificaţie de simbol, vizita lui Biden la Kiev a venit în ziua în care Ucraina marchează moartea a peste 100 de persoane la protestele antiguvernamentale ce au răsturnat în cele din urmă un preşedinte susţinut de Moscova, în 2014.

  Sirenele de raid aerian au răsunat în capitala ucraineană în timp ce Biden a sosit la Kiev pentru discuţii cu preşedintele Volodimir Zelenski, dar nu au existat informaţii privind raiduri aeriene sau cu rachete ruseşti, scrie Reuters. Sirenele de raid aerian au răsunat în timp ce Zelenski şi Biden se aflau în interiorul Catedralei Sfântul Mihail, în piaţa din centrul Kievului, unde sunt amplasate şi tancurile ruseşti arse.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!