spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăHeadlines17 note de zero, la concursul pentru educatori de la DGASPC Gorj

  17 note de zero, la concursul pentru educatori de la DGASPC Gorj

  Dezastru la concursul organizat de către o instituție publică din Gorj pentru ocuparea unor posturi vacante. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a organizat un concurs pentru ocuparea a cinci posturi vacante de educatori.

  17 dintre candidații care au participat la concursul pentru posturile vacante de educator au primit nota 0. În urma organizării probei scrise, mai mult de jumătate dintre candidați au luat note foarte mici sau au ales să nu se mai prezinte la examen. Posturile sunt destinate personaului cu studii medii.

  Sunt disponibile două posturi la Apartamentul de tip familial destinat protecției rezidențiale a copiilor „Tineretul” Rovinari. Au fost 14 candidați și a existat un singur promovat cu 51 de puncte din 100. Un post va rămâne în continuare vacant.

  De asemenea, un post de educator este disponibil la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități Târgu Jiu. Au fost 24 de candidați și un singur admis cu 67 de puncte din 100.

  Totodată, sunt două posturi de educator la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități Târgu-Cărbunești. Au fost 24 de candidați și 2 admiși cu 53, respectiv 59 de puncte. Este de precizat că toți candidații declarați admiși la proba scrisă vor putea să participe la interviul programat în data de 21 martie.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: