spot_img
19.5 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesAsistentă medicală din Motru, infectată cu COVID-19: „A fost șocul vieții mele“

  Asistentă medicală din Motru, infectată cu COVID-19: „A fost șocul vieții mele“

  Spitalul din Motru împrumută medici din Mehedinţi

  Liliana Semenescu, asistentă la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Motru, a aflat în urmă cu aproximativ o săptămână că a fost infectată cu COVID-19, după ce a tratat zeci de pacienți din localitatea în care au fost depistate zeci de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Femeia este internată în spitalul din Târgu Cărbunești, acolo unde sunt tratați pacienți infectați cu acest virus. Ea se simte bine.

  Liliana Semeescu a povestit pentru RTV prin ce stări a trecut: „A fost șocul vieții mele. Să te vezi dintr-o dată să stai într-u pat izolat, rupt de familie. Am familia lăsată acasă. Totul s-a întâmplat dintr-o dată și nici nu ai timp să realizezi dacă îți este rău sau ești bolnăvior. A fost ceva brusc și fără un simptom“.

  „Nu am lipsit nicio zi de la serviciu“

  Asistenta medicală susține că abia așteată să se întoarcă la serviciu. Ea spune că se află într-o stare bună: „Mi se pare puțin încărcată metodologia. Ne încărcăm unii pe ceilalți. Colegii mei sunt «Ok» cu toată lumea.

  Am 38 de ani de muncă și nu am lipsit nicio zi de la serviciu. Nu îi este teamă că o să mă infectez din nou. Știam când plec de acasă, că acesta este riscul și va mai exista mult timp.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!