spot_img
1.7 C
Târgu Jiu
marți, decembrie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesCantități impresionante de deșeuri strânse de pe malurile râurilor din Gorj

  Cantități impresionante de deșeuri strânse de pe malurile râurilor din Gorj

  Lucrătorii Apelor Române și voluntarii au participat la acțiuni de curățenie pe mai multe râuri din județul Gorj, în cadrul campaniei „Let’s Do It, Romania!“. Au fost strânși 330 de saci cu deșeuri.

  „Am continuat acțiunile de salubrizare din cadrul campaniei naționale Let’s Do It, Romania! începute la jumătatea acestei săptămâni.
  Personal voluntar al Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj Apele Române Jiu s-a aflat pe cursul de apă Tismana adunând deșeurile aruncate de cetățeni iresponsabili. Deși malurile râului Tismana au fost ecologizate de mai multe ori anul acesta, depozitele de gunoi necontrolate au reapărut de fiecare dată, astăzi colegii adunând 80 de saci mari doar cu peturi, hârtie, deșeuri menajere. Județul poate fi mai curat dacă ne implicăm și arătăm că ne pasă! Arătați că vă pasă azi, pentru viitorul copiilor de mâine!“, au transmis reprezentanții Apelor Române Jiu.


  De asemenea, o altă acțiune de ecologizare a avut loc pe râurile Șușița și Gilort. „Cei peste 40 de colegi de la formațiile de lucru ale Sistemului de Gospodărire a Apelor Gorj au colectat atât manual, în saci de plastic, deșeurile de hârtie, doze, plastic, material textil, dar și mecanizat, cu ajutorul unui buldoexcavator gunoiul de mare greutate.
  Au fost colectați 250 de saci mari plini cu deșeuri menajere, echivalentul a 3 tone de deșeuri și 30 tone moluz și resturi de materiale de construcții“, au mai transmis reprezentanții Apelor Române.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: