spot_img
17.5 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 17, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesConsiliul Județean așteaptă propuneri din partea medicilor SJU

  Consiliul Județean așteaptă propuneri din partea medicilor SJU

  Consiliul Județean Gorj, în subordinea căruia funcționează Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, așteaptă propuneri cu privire la dotarea secțiilor. Acestea ar trebui să vină din partea personalului medical din cadrul Spitalului.

  Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, a declarat că instituția pe care o conduce este deschisă la orice propunere de îmbunătățire a dotărilor Spitalului Județean și a nivelului actului medical. În ultimii ani au fost realizate o serie de achiziții de echipamente medicale și mai multe secții au intrat în renovare. Cele două pavilioane din strada Tudor Vladimirescu și strada Progresului au beneficiat sau beneficiază și de programe de reabilitare termoenergetică.

  „Am avut achiziții în ultimii ani și în ultima perioadă pentru Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Așteptăm propuneri de la medici pentru echipamente, stații monitorizare, ecograf, analizoare, etc. Vom face o listă și vedem care vor fi prioritățile, pentru a trece la achiziții.”, a menționat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.  

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: