spot_img
15.6 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesMesajul transmis de actorul Cuzin Toma publicului din Gorj

  Mesajul transmis de actorul Cuzin Toma publicului din Gorj

  În perioada 1-6 august, actorul Toma Cuzin revine pe meleagurile copilăriei sale. Acesta organizează Festivalul „Film în Sat“.
  Actorul a transmis un mesaj publicului gorjean: „Am promis și m-am ținut de cuvânt! Festivalul de artă Film în Sat revine cu o nouă ediție pe meleagurile mele natale, în comuna de care ține Hobița, satul de baștină al lui Brâncuși. Peștișani este locul în care-mi sunt rădăcinile și locul în care am crescut, în care m-am dezvoltat ca om și individ în societate.
  Față de anul precedent, vom avea și mai multe activități cultural-artistice gratuite pentru toți participanții! Îmi doresc ca de la ediție la ediție să putem oferi oamenilor mai multe lucruri frumoase, mai variate, astfel încât să le deschidem noi orizonturi și să le bucurăm sufletul și mintea. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei actori care au răspuns invitației de a veni la Peștișani, dar și artiștilor, muzicienilor și oamenilor din industria filmului și a teatrului care cred că dreptul la artă și cultură este unul universal, pentru toată lumea”, @cuzin_toma, organizatorul festivalului“.
  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: