spot_img
21.4 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 22, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesO cățelușă refuză să mai mănânce după ce i-au murit puii

  O cățelușă refuză să mai mănânce după ce i-au murit puii

  O cățelușă care a rămas fără pui refuză să se mai hrănească. Aceasta a fost abandonată împreună cu puiuții, care nu au supraviețuit.

  Cățelușa nu vrea să mai mănânce și este ținută în viață prin perfuzii la cabinetul medicului veterinar Patricia Paraschiv, de unde poate fi adoptată: „Postul Pastelui…..Degeaba țineți post, degeaba vă rugați în biserici, dacă sufletul va este plin de răutate!

  Ce vină are ea ca nu ați sterilizat-o, ați lasat-o să fete și ați aruncat-o ca pe un gunoi, cu pui cu tot?! Nu am dreptul eu să vă judec, dar sunt sigură ca nicio faptă nu rămâne nepedepsita/nerecompensată, fie ea rea sau bună!

  De când i-au murit puiuții, refuză să mănânce, iar la perfuzii stă doar dacă este cineva lângă ea.

  În ochii ei se vede doar tristețe și resemnare, iar singura ei bucurie e reprezentată de mângâierile noastre (când avem timp pentru ca, in cabinet, cu atâtea animale, este greu sa ii alocam foarte multa atenție).

  Cred ca singura ei șansă este ca cineva să îi acorde iubirea și grija de care are nevoie. Este mică, ideală și pentru apartament și pentru casă. Adoptând-o nu îi salvați doar ei viața, ci o să primiți, în schimb, mai mult decat vă asteptați!“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: