spot_img
12.7 C
Târgu Jiu
duminică, februarie 25, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesPandurii, sperietoarea granzilor !

  Pandurii, sperietoarea granzilor !

  CFR şi Rapid au pierdut la Târgu-Jiu, Dinamo şi Steaua au plecat cu un punct de pe Municipal

  Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, I. Rada, Cristea – Voiculeţ, Pintilii (’92, Neagu), Nistor – Maxim (’84, Al. Grigoraş), Batin, Ibeh (’80, Lemnaru). Antrenor: Petre Grigoraş.

  Steaua: Stanca – Geraldo, Chiricheş, Iliev, Pârvulescu – Chipciu, Răduţ (’61, T. Bălan), Bourceanu, Tănase (’71, Fl. Costea) – Tatu, Rusescu (’84, M. Costea). Antrenor: Mihai Stoichiţă.

  Arbitrii: M. Avram – R. Ghinguleac, V. Marinescu.

  Cartonaşe galbene: Cristea, Voiculeţ, Pintilii, Nistor, Maxim / Tatu, Bourceanu.

  Stadion “Municipal”, spectatori 9.000

  Au marcat: Maxim ’81 / Chipciu ’74

  Pandurii este echipa cu jocul cel mai apreciat din Liga 1. Gorjenii impresionează la impresia artistică, însă rezultatele nu sunt pe măsura jocului. Dacă rezultatele ar fi conforme cu jocul, atunci Pandurii trebuia să fie în primele 4-5 locuri din Liga 1. Totuşi, oltenii şi-au câştigat un respect în faţa tuturor, echipa lui Grig este o adevărată sperietoare pentru toată lumea. Şi nu întâmplător atâta timp cât marile echipe ale campionatului nu au reuşit să plece cu victorie de pe Municipal. CFR şi Rapid au pierdut fără drept de apel, Dinamo a smuls un egal, iar mai nou şi Steaua a trebuit să plece în capitală mulţumită că a luat un punct pandurilor.

  Ei o repriză, noi alta

  Meciul dintre Pandurii şi Steaua a fost unul spectaculos. O bătălie tactică încheiată nedecis, 1-1. Un rezultat corect şi conform cu realitatea de pe teren. În prima repriză, Steaua a fost echipa mai bună, a avut posesia şi a avut marile ocazii. Rusescu a fost primul care a tras spre buturile pandurilor dar şutul din lovitură liberă a trecut peste poartă. Apoi, Chiricheş ajuns în postura de atacant a şutat, dar Mingote a respins. Rusescu a fost din nou aproape de gol , dar lovitura cu capul a stelistului s-a dus în plasa laterală. Cea mai mare ocazie s-a consemnat în minutul 40, atunci când Tănase a şutat din careu, mingea a lovit bara, a ajuns la Tatu dar brazilianul a şutat din nou în plasa laterală. După pauză s-au schimbat rolurile. Pandurii a fost echipa cu iniţiativă, cea care a avut posesia şi care a jucat un fotbal bazat pe atac. În chiar primele secunde ale primei părţi, Maxim a şutat de la 20 de metri, dar pe lângă poarta lui Stanca. Era semnalul de alarmă. Gazdele au continuat să atace, Ibeh a reluat cu capul peste. Avalanşa de ocazii la poarta steliştilor a continuat. Nistor a driblat tot în careu, l-a lobat pe Stanca dar Chiricheş a degajat de pe linia porţii. După alte câteva minute, Batin a scăpat spre poarta lui Stanca, dar atacantul nu a reuşit să-l învingă pe goalkeeper. Şi cum în fotbal ocaziile se răzbună, Steaua a dat lovitura în minutul 83. Chipciu a prins un şut de la 25 de metri şi l-a învins pe Mingote. La 0-1 oltenii nu mai aveau ce pierde şi au continuat să atace. Nistor a şutat de la 30 de metri, dar balonul a lovit transversală. În minutul 82 oltenii au egalat prin Maxim. Nistor a centrat în careu, Maxim a reluat din 6 metri şi a restabilit egalitatea. Aşa s-a şi terminat, rezultat conform cu realitatea…

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: