spot_img
16.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 28, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesRestricții în Târgu Jiu la lăsarea serii. Masca, obligatorie și în spațiile...

  Restricții în Târgu Jiu la lăsarea serii. Masca, obligatorie și în spațiile deschise

  În municipiul Târgu Jiu circulația pe timp de noapte va fi restricționată pentru persoanele nevaccinate. Se va putea circula doar cu adeverință pentru această categorie de persoane. Decizia se impune în urma noului indice de infectare. „Târgu Jiu are astăzi o incidență de 6,14 la mia de locuitori. Din păcate va trebui să luăm anumite măsuri, restricții. După cum știți, ce este peste șase la mie înseamnă că sâmbăta și duminica totul se închide la ora 20:00. Astăzi se văd cifrele din weekend, unde ne duce inconștiența! „, a transmis prefectul Marcel Iacobescu.

  Localitățile cu peste 6 la mie intră în carantină în weekend, când circulația între orele 20:00 și 05:00 se face doar cu declarație pe propria răspundere. Sunt exceptați de la această măsură cei care au schema completă de vaccinare și cei care au trecut prin boală. În localitățile cu rata de infectare peste 7,5 la mie, măsura este valabilă pentru toate zilele săptămânii.

  Accesul la restaurante, spectacole, săli de fitness, piscine, locuri de joacă se face doar la 50% din capacitate. Pot intra doar cei care fac dovada vaccinării sau a trecerii prin boală în ultimele 6 luni. Testele COVID nu mai asigură accesul clienților.

  Conform deciziei Comitetului Național pentru Situații de Urgență, purtarea măștii de protecție va deveni obligatorie și în spațiile deschise.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: