spot_img
14.7 C
Târgu Jiu
marți, mai 30, 2023
Altele
  AcasăNews AlertWeber: "Aveți pe conștiință MIILE DE VIEȚI PIERDUTE"

  Weber: „Aveți pe conștiință MIILE DE VIEȚI PIERDUTE”

  România trece prin clipe de coșmar. Toate laudele și asigurările făcute în urmă cu câteva luni de cei aflați în frunte țării pălesc în față situației actuale din spitalele din țară. Social democrații susțin că singurii vinovați sunt responsabilii din Guvern.

  „Incapabilii care guvernează țara de doi ani vor să rămână la butoane, într-o formă sau alta. Nu sunt revoltați și conștienți de situația din sănătate, economie sau din educație.
  Din păcate, dezastrul pe care îl produc se plătește cu vieți omenești. În România anului 2021 se moare cu zile, din cauza unora care nu mai au percepția realității sau pur și simplu nu le pasă. De la USR-iștii Voiculescu și Mihăilă, care au condus Sănătatea, până la PNL-iștii lui Cîțu, TOȚI se fac vinovați de drama unui popor lăsat să se apere singur în fața pandemiei și a altor boli. Aveți pe conștiință MIILE DE VIEȚI PIERDUTE din cauza virusului ucigaș, dar și din cauza blocajului provocat în spitale pe perioada pandemiei, când bolnavii cronici au fost privați de la serviciile de sănătate. În timp ce secțiile spitalelor zac goale pentru că nu se mai fac internări, secțiile ATI sunt supraaglomerate. Situația este DRAMATICĂ! Zilnic, sute de români mor, iar alte câteva zeci de mii se îmbolnăvesc.
  USR-PNL trebuie să plece acasă de URGENȚĂ”, transmite Mihai Weber.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: