spot_img
25 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 15, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesS-a redeschis Centrul de vaccinare anti-COVID al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu

  S-a redeschis Centrul de vaccinare anti-COVID al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu

  Centrul de vaccinare anti-COVID al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, din strada Progresului, a fost redeschis. Acesta se află la parterul Spitalului 700.
  „Centrul este deschis de luni până vineri în intervalul orar 08:00 – 14:00 Doctorul Dumitru Vlăduț, medicul epidemiolog care conduce Serviciul SPIAAM, este coordonatorul centrului de vaccinare.
  La Centrul de vaccinare anti-COVID din cadrul SJU Târgu-Jiu va fi administrat noul vaccin COVID-19 (COMIRNATY ORIGINAL/OMICRON BA.4-5-Pfizer BioNTech).
  Vaccinul este adaptat pentru a oferi o protecție mai largă față de tulpina originală și față de subvariantele Omicron BA.4 și BA.5. Cu el se pot vaccina toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani, cărora li s-a administrat schema primară de vaccinare împotriva COVID-19 cu cel puțin 3 luni înainte. Vaccinul oferă protecție împotriva complicațiilor și formelor grave ale bolii“, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

  Programări pentru noul vaccin

  Pentru a beneficia de noul vaccin este nevoie de programare.
  „Noul vaccin împotriva COVID-19 este disponibil în centrul de vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu. Menționăm că, din dintr-un flacon se pot administra 6 doze de vaccin, iar pentru a evita pierderile, vă rugăm să vă programați la numărul de telefonul 0253.243.315 – interior 496.
  Centrul de vaccinare al SJU este destinat atât populației, cât și personalului unității sanitare“, au mai informat reprezentanții spitalului.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!