spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesSute de gorjeni imunizați de medicii de familie

  Sute de gorjeni imunizați de medicii de familie

  Crește numărul gorjenilor care doresc să se vaccineze în cabinetelor medicilor de familie. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică susțin că dozele unice sunt solicitate în special de tinerii care au programate concedii în afara țării ori pleacă la muncă în străinătate. Până în prezent peste 200 de gorjeni s-au imunizat cu vaccinul Johnson & Johnson.

  În județul Gorj a fost livrată o tranșă de 480 de vaccinuri produse de compania americană Johnson & Johnson. Din acestea 248 au fost deja folosite prin intermediul cabinetelor de medicină de familie. Oficialii susțin că dacă inițial cadrele medicale din cabinetele individuale refuzau să participe la procesul de imunizare, acum, lucrurile s-au schimbat. Tot mai mulți gorjeni aleg să se vaccineze sub îndrumarea propriului medic.

  “La început au fost mai reticenți gorjenii, acum, văd că începe să crească numărul persoanelor care se vaccinează, fără programare, la fel și numărul persoanelor care se vaccinează în cabinetele medicilor de familie cu vaccinul de la Johnson & Johnson. Sunt în continuă creștere solicitările pentru acest vaccinul și, am observant, ieri, o creștere a persoanelor care se vaccinează fără programare în toate centrele din județ”, a transmis șeful DSP Gorj Narcis Stoian.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: