spot_img
16 C
Târgu Jiu
miercuri, septembrie 27, 2023
Altele
  AcasăCulturaTârgul Meșterilor Populari Olteni, la Târgu Jiu

  Târgul Meșterilor Populari Olteni, la Târgu Jiu

  Municipiul Târgu Jiu va gazdui Târgul Meșterilor Populari Olteni. Evenimentul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu. Noua ediție a expoziției cu vânzare se va organiza din data de 20 mai 2022.

  Tradițiile strămoșești sunt aduse în fața tinerei generații de către cei 12 meșteri populari olteni chiar în fața Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Cei care își vor expune produsele muncite cu migală și cu mult drag au mai fost prezenți și la edițiile anterioare ale târgurilor organizate la Târgu Jiu. Meşteri valoroşi, participanţi la târguri naţionale şi internaţionale, vin, timp de trei zile, pentru a expune şi vinde produsele la care au lucrat în ultima perioadă.

  “Puteți achiziționa costume populare, ceramică, bijuterii, țesături, preparate apicole, sculpturi în lemn, turtă dulce, articole prelucrate din piele. Spunem noi că cei care vor vizita târgul vor avea ce să vadă și cu siguranță ce să cumpere pentru că meșterii vin cu produse deosebite. Participă meșteri populari din județele Gorj, Argeș, Vâlcea și Alba. Pasionaţii de obiecte unice, realizate cu pricepere de meşteri populari sunt așteptați așadar de vineri 20 mai 2022 în fața sediului Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Vă așteptăm să fiți alături de noi și să profitați de ocazia de a cumpăra produse făcute cu bun gust de către cei care păstrează tradițiile în Oltenia.
  Deschiderea Târgului Meșterilor Populari Olteni se va face vineri 20 mai 2022 la ora 10.30 în centrul municipiului Târgu Jiu, chiar în fața sediului CJCPCT Gorj”, transmis organizatorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: