spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 21, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesUn salariat al CEO a murit în urma infectării cu COVID-19

  Un salariat al CEO a murit în urma infectării cu COVID-19

  Un angajat al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a murit în Spitalul Județean de Urgență Drobeta Tr. Severin. Acesta era internat în spital de aproximativ trei săptămâni.

  Conducerea CEO susține că bărbatul în vârstă de 54 de ani  nu a mai lucrat în ultimele 35 de zile și, astfel, astfel nu există contacți ai acestuia pentru a fi luate alte măsuri: „Referitor la decesul salariatului nostru infectat cu virusul SARS Cov2, vă informăm următoarele:

  Salariatul decedat avea vârsta de 54 de ani și își desfășura activitatea în cadrul ELCFU Motru. Ultimul post lucrat a fost în data de 31.03.2020, după care a intrat în concediu de odihnă.

  În data de 13.04.2020, în timp ce se afla în concediu de odihnă, s-a prezentat la medicul de familie reclamând probleme respiratorii. I-a fost prescris tratament medicamentos și i-a fost eliberat certificat de concediu medical.

  În continuare, starea de sănătate a acestuia s-a degradat, iar în data de 02.05.2020 a solicitat ambulanța și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Tr. Severin, unde a rămas internat. I-au fost recoltate probe biologice, dar testul coronat a fost neconcludent. I-a fost repetat testul, care în final a ieșit Pozitiv SARS Cov2.

  În ciuda eforturilor depuse de personalul medical al spitalului, salariatul nostru a decedat în data de 05.05.2020. La locul de muncă nu s-au identificat contacți, acesta nefiind prezent în activitate de 35 de zile.

  Complexul Energetic Oltenia transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!“, se arată într-un comunicat de presă al CEO.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: