spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăAdministratieVa fi sistem de irigații automatizat pe Calea Eroilor

  Va fi sistem de irigații automatizat pe Calea Eroilor

  calea eroilor
  Calea Eroilor, stradă din Târgu Jiu care se află în proces de modernizare, va fi prevăzută cu sistem de irigații autom automatizat: „La toate spațiile verzi este prevăzut un sistem de irigații automatizat, atât în parcurile Energeticianul, cât și spațiile verzi aferente Școlii generale nr.4, precum și de-a lungul întregii Căi a Eroilor, deoarece acele gărdulețe pe care le puteți sesiza de-a lungul axei Căii Eroilor au rol de interfață între împrejmuirile existente și de perdeaua verde care se va planta“, a spus Raul Chiriac, directorul Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

  De asemenea, pe Calea Eroilor vor apărea și elemente de mobilier urban. „Acele gărdulețe care se observă pe axa Căii Eroilor sunt doar o parte, deoarece vor fi montate elemente de mobilier urban, cum ar fi bănci, dar și coșuri de gunoi“, a mai precizat Raul Chiriac.

  Unele plăci s-au fisurat

  Unele plăci de andezit s-au fisurat și au fost înlocuite. „Elementele fisurate s-au înlocuit. Cu privire la concepție și punerea în operă a acestora, arhitectul a lansat în spațiul public și o prezentare a concepției.

  Cu toții avem opiniile noastre dacă ne place sau nu ne place, dar deciziile de acest fel sunt luate de specialiști. Sunt pietre tip dale care sunt tăiate la diferite dimensiuni, care sunt așezate într-o anumită stereotomie și mai sunt elemente din piatră cubică cioplită și merg către zonele adiacente.“ (Raul Chiriac, directorul Direcției de Investiții din cadrul Primăriei Târgu Jiu)

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: