spot_img
3.4 C
Târgu Jiu
vineri, decembrie 1, 2023
Altele
  AcasăAdministratieVezi ce spune Marcel Romanescu despre controalele de la Teatrul „Elvira Godeanu”!

  Vezi ce spune Marcel Romanescu despre controalele de la Teatrul „Elvira Godeanu”!

  Prefectul de Gorj, Iulian Popescu, a anunțat că a trimis Corpul de Control al Prefecturii la Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, ca urmare a plecărilor din rândul angajaților. Despre aceste verificări, primarul Marcel Romanescus susține că sunt o răzbunare, pentru că, la venirea Marianei Ghițulescu, contractele pe care prefectul le-ar fi avut cu instituția de cultură ar fi fost reziliate.

  „Tu, ca prefect, nu te poți pronunța asupra activității manageriale a unui director, care are semnat un contract cu autoritatea publică locală. Pe perioada domnului Iacobescu aceeași echipă de control a venit și a efectuat verificări. Nu m-am opus, am fost transparent! Hai să vedem, dacă și în urmă sunt lucruri de verificat. Pentru că domnul Cosmin Brehuță, unul dintre cei mai mari actori ai teatrului românesc, nu a putut să își ducă contractul de manager… Și vă mai spun ceva și îmi asum, dacă cumva firmele domnului prefect au avut contract cu Teatrul „Elvira Godeanu”, anterior venirii doamnei Ghițulescu, și contractele nu au mai fost prelungite după venirea doamnei Mariana Ghițulescu, acest control dispus de Iulian Popescu poate fi un semn de întrebare?”, a declarat Marcel Romanescu la Radio Impact.

  Contactat de echipa Impact în Gorj, prefectul Iulian Popescu a declarat că singurul contract încheiat cu Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a fost în cuantum de 500 de lei/ lunar, pentru site-ul instituției.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: