spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăHeadlinesLovitură de grație în divorțul Mădălinei Ciolocoi!

  Lovitură de grație în divorțul Mădălinei Ciolocoi!

  A vrut să divorțeze de soțul său după o lungă căsnicie, însă judecătorii au luat o decizie neașteptată. Mădălina Ciolocoi, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, nu a mai vrut să-și împartă viața cu bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică în urmă cu mulți ani, așa că a mers la Judecătoria Târgu-Jiu și a intentat divorț. Surpriza a fost de proporții pentru liberală.

  madalina-ciolocoi

  Dacă primul termen a fost amânat pentru ca pârâtul să își angajeze apărător, la al doilea termen, soțul „mazilit” de liberală a avut câștig de cauză. Judecătorii au luat o decizie surprinzătoare, respingând cererea de divorț ca nesusținută. Astfel, după luni buni de așteptare pentru a fi din nou o femeie liberă, Mădălina Ciolocoi rămâne în același mariaj care nu o mai mulțumește din diverse motive doar de ea știute. Totuși, consilierul județean PNL mai are o șansă să își „dezlege” destinul de tatăl copilului său, magistrații oferindu-i posibilitatea să facă apel la sentința dată la Judecătoria Târgu-Jiu.

  Ciolocoi divort

  Cert este un lucru, nu banii sau alte bunuri au fost mărul discordiei între cei doi soți. Conform declarației de avere, liberala deține doar un apartament de 48 metri pătrați în Târgu-Jiu, pe numele său, primit ca donație de la părinți și un autoturism marca Oltcit. În același document figurează însă mai multe împrumuturi la bănci, cu valori de la 2.800 de lei, la 50.000 de lei, cel din urmă fiind pe numele soțului său, Iulius Ciolocoi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: