spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăMondenMarijuana poartă la gât colier din pietre cumpărate de la muzeu de...

  Marijuana poartă la gât colier din pietre cumpărate de la muzeu de geologie

  A trecut de la cântece la tarabă, unde s-a apucat să vândă bijuterii confecţionate fie de ea, fie de membrii familiei sale. Vorbim despre cântăreaţa de muzică hip-hop, Dana Cuteanu, alias Marijuana, care se află de câteva zile în Târgu-Jiu, nu pentru a susţine vreun spectacol, ci pentru a-şi vinde marfa expusă la taraba unui târg.

  Marijuana a venit la Târgu-Jiu pentru a doua oară, însă, acum nu în calitate de vedetă, ci de comerciant. Asta pentru că se află la un târg unde a expus spre vânzare bijuterii confecţionate manual. A avut şi câteva cliente, care nu au plecat cu mâna goală de la standul în care şi-a afişat bijuteriile confecţionate din diferite pietre. Cântăreaţa arată că se pricepe să-şi facă reclamă la bijuteriile pe care le vinde. Şi asta pentru că la gât poartă un colier confecţionat de ea însăşi din pietre cumpărate de la un muzeu. „La gât port un colier din pietre cumpărate de la un muzeu de geologie pentru că sunt bune pentru energie. Colierul este făcut de mine şi simt eu când le port că îmi dau energie”, spune vedeta mândră de colierul pe care îl poartă.

  Se mărită în septembrie

  Dana Cuteanu nu a venit singură la Târgu-Jiu, ci însoţită de iubitul ei cu care vedeta intenţionează să-şi unească destinul. Marijuana pare hotărâtă să intre în rândul lumii. Şansa pe care i-a dat-o iubitului ei, de a se face băiat cuminte a avut, se pare, rezultatul scontat. O spune cântăreaţa, care s-a hotărât să-şi unească destinul cu Sebastian, bărbatul care a reuşit s-o cucerească. Marijuana a declarat ieri, că vrea să meargă şi la biserică: „Vrem să ne căsătorim în luna septembrie, atunci când mama mea a încetat din viaţă. Vreau atunci pentru amintirea mamei mele, căreia îi duc dorul foarte tare. Vreau să mergem şi la biserică şi ţin neapărat să merg la altar cu Sebastian. Cred că mama este îngerul meu păzitor şi mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să scap de problemele pe care le-am avut în trecut”, a declarat Dana Cuteanu. Cântăreaţa a mai dezvăluit că iubitul ei, care o ajută să vândă bijuterii prin târguri, o cere de soţie în fiecare zi.: „Se pricepe la multe lucruri printre care şi acela de a mă face fericită. Cred că mama de acolo din cer este şi ea fericită atunci când mă priveşte şi observă că radiez de fericire”, a mai spus cântăreaţa, convinsă că împreună cu iubitul ei va avea o căsnicie fericită. Dacă ea pare hotărâtă în ceea ce priveşte căsătoria, nu acelaşi lucru se poate spune despre iubitul ei. Acesta spune că mai aşteaptă până să ia o decizie: „În funcţie de cum va merge treaba ne vom căsători. În proporţie de 70% sunt hotărât pentru luna septembrie să facem cununia, însă, mai avem de lucrat, mai ales că lucrăm şi la un album”, spunea Sebastian, cam nehotărât. Ieri de dimineaţă, cei doi au avut un singur cumpărător, care a cumpărat o bijuterie în valoare de doar 10 lei.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: