spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăMondenPetrecere aniversară pentru cioara Cronco la împlinirea vârstei de doi ani

  Petrecere aniversară pentru cioara Cronco la împlinirea vârstei de doi ani

  Familia din Târgu Jiu care a adoptat o cioară a organizat, zilele trecute, o petrecere aniversară la împlinirea vârstei de doi ani. Cronco, așa cum și-au numit pasărea, a primit multe cadouri din partea invitaților,  în special copii care au dorit să o vadă și să-i ureze „La mulți ani“.

  Cioara a devenit celebră, după ce a apărut în emisiuni de televiziune și în multe articole, iar, mai nou, va apărea și într-un film, alături de marea actriță Maia Morgenstern.

  „A împlinit doi ani de când se află în grija noastră. Nu știm exact data nașterii, dar am stabilit noi o dată de naștere la care să o sărbătorim. A fost o petrecere restrânsă cu câțiva prieteni de-ai lui. Este vorba de copii care l-au văzut pe rețelele de socializare și care îl urmăresc. Toată lumea s-a simțit bine. Cronco este obișnuit cu oamenii decât cu păsările. A primit multe cadouri. Preferatele lui sunt jucăriile din plastic“, a spus Simona Modoran.

  Cronco a învățat să și vorbească. Poate să spună „Să mă bată mama“, cuvinte pe care Miti Modoran l-a învățat să le pronunțe prin faptul că le-a repetat de mai multe ori.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: