spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 4, 2023
Altele
  AcasăMondenTipuri de sloturi existente în cazinouri

  Tipuri de sloturi existente în cazinouri

  Slot machines sunt cele mai populare jocuri de cazinou create vreodată. Fie în cazinourile online, fie în cazinourile clasice stradale, există, literalmente, mii de sloturi din care puteți să alegeți. Cu siguranță, veți găsi jocul de tip slots ideal pentru gusturile voastre.

  Cu toate că există sute de păcănele diferite, ele sunt grupate în șase categorii existente. Diferitele tipuri de sloturi au propriile lor caracteristici de joc. Pentru început, cunoașterea tipului de slot machine pe care doriți să vă încercați norocul vă va ajuta să determinați numărul de monede pe care ar trebui să pariați pe fiecare rotire.

  Toate sloturile au la bază același mecanism de joc: acționarea unor tamburi prin simpla tragere de manetă / apăsare de buton. Însă, dezvoltatorii au făcut ca respectivele sloturi să aibă particularități, ceea ce au dus la clasificarea lor în șase categorii distincte. Înainte să vorbim despre clasificarea sloturilor, este bine să începem cu originile acestor jocuri mecanice.

  Originile slot machines

  Originile slot machines pot fi urmărite încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea. Prima mașină de slot a fost dezvoltată de compania din New York, Sittman and Pitt, în 1891. Jocul avea 5 tamburi, cu un total de 50 de cărți de joc.

  Aparatul putea fi găsit în multe baruri și se putea juca cu o monedă. Jucătorii își introduceau banii și trăgeau pârghia pentru a activa tamburii. Câștigurile erau oferite în funcție de mâinile de poker rezultate. Pentru a crește avantajul casei, 2 cărți au fost scoase din aparat – zece de pică și valet de inimă roșie. Acest lucru a redus șansele de a obține o kintă roială. Aparatul nu avea un mecanism de plată directă, așa că respectivele câștiguri erau plătite la bar. Premiile erau nemonetare, cum ar fi băuturi și trabucuri gratuite.

  Charles Augustus Fey este adesea numit inventatorul primului slot machine. Nu există niciun detaliu concis cu privire la data când a fost creată prima sa mașină, deși se crede că s-a întâmplat între 1887 – 1895. Fey este renumit pentru că a creat o mașină care ar permite plăți automate. Pentru a face acest lucru, a redus complexitatea citirii unui câștig pentru mașină.

  1976 a fost anul în care a fost dezvoltat primul slot video. Primul slot machine video a fost fabricat în Kearny Mesa California , de compania Fortune Coin cu sediul în Las Vegas. Curând, după aceea, a devenit extrem de popular în Las Vegas Strip. În 1978, Fortune Coin a fost achiziționată de IGT.

  Jocurile de tip slots și internetul

  Odată cu evoluția internetului, care a început în 1990, jocurile de tip slots au cunoscut o nouă revoluție în evoluție. La început, sloturile erau disponibile doar în cazinourile clasice / stradale, precum ruleta și blackjack-ul. Apoi, odată cu evoluția internetului, au apărut cazinourile online, iar online slots au fost primele jocuri replicate în mediul digital.

  În mediul online, practic nu a mai existat limitare fizică și tehnologică, astfel încât marii producători de sloturi au avut libertatea de a inova și de a dezvolta sute de variante.

  Însă, așa cum am menționat mai sus, chiar și așa sloturile sunt clasificate în șase categorii principale:

  Single-coin machines, recunoscute ca fiind slot machines ce se pot juca cu o singură monedă, sunt pe cale de dispariție. Cele mai multe sloturi din ziua de azi oferă multiple șanse de câștig și acces la cele mai moderne tehnologii. Totodată, acestea oferă mai mult divertisment jucătorilor, deoarece acesta este unul dintre cele mai importante lucruri pentru cazinou. În plus, aparatele cu o singură monedă nu sunt la fel de profitabile ca sloturile din generațiile ulterioare.

  Multipliers, recunoscute ca jocurile slots multiplicatoare, se bazează pe faptul că au sisteme de plată în funcție de numărul de monede jucate. Bally a introdus primul slots multiplier în 1987 și a oferit cazinourilor o modalitate de a încuraja jucătorii să plaseze pariuri mai mari.

  Buy-Your-Pay Machines este un joc de tip slots mai complicat, dar nu extrem de complex. De obicei, puteți identifica automatele Buy-Your-Pay Machines uitându-vă la tabelul de plăți al dispozitivului. Aceste aparate acceptă una până la cinci monede pe rotire, iar numărul de combinații câștigătoare activate depinde de numărul de monede introduse. Aceste sloturi nu mai sunt populare în cadrul cazinourilor, dar ele încă mai pot fi văzute prin cazinourile clasice.

  Multiple Payline Machines – De obicei, un slot machine va avea o singură linie de plată chiar în mijlocul ecranului, unde simbolurile trebuie să se alinieze pentru ca rotirea să fie câștigătoare. Cu toate acestea, producătorii au introdus aparate care oferă mai mult de o linie de plată, pentru a oferi mai multă acțiune jucătorului.

  Un jucător poate găsi sloturi cu două, trei, cinci sau mai multe linii de plată. Cazinourile online oferă sloturi cu 25, 50 sau mai multe linii de plată.

  Este important de reținut că jocul cu mai multe linii de plată nu crește de fapt șansele unui jucător de a câștiga marele premiu, dar nici nu îl afectează. Fiecare aparat are un raport de plată diferit, care este stabilit de producător în conformitate cu cerințele cazinoului.

  Wild Play Machines – Aparatele Wild Play Machines sunt, poate, cele mai distractive sloturi pe care se poate paria, deoarece vă oferă șansa de a vă dubla, tripla, sau chiar cvintupla câștigurile.

  Wild-urile sunt speciale, deoarece pot înlocui alte simboluri, ajutând jucătorii să creeze mai multe combinații câștigătoare. În plus, wild-urile pot, uneori, să deblocheze funcții bonus, sau să aibă un multiplicator atașat, crescând astfel profiturile.

  Progressive Machines – De obicei, ele formează un grup de aparate de slot, care plătesc un jackpot comun. Un jackpot progresiv va crește, de fiecare dată când un jucător introduce o monedă într-unul dintre aparatele care sunt legate între ele. Suma totală a jackpot-ului va continua să crească până când un jucător norocos va atinge combinația magică. Odată atins, jackpot-ul se va reseta la o sumă predeterminată și va începe să crească din nou.

  Datorită popularității sloturilor progresive, operatorii de cazinouri au introdus noi funcții, sau jackpot-uri mai mari, pentru a menține tendința. De exemplu, unele firme de jocuri de noroc au adus înțelegerea unui jackpot progresiv la un nivel cu totul nou, conectând între ele aparatele de slot din mai multe cazinouri. Pentru a înțelege mai bine suma de bani despre care vorbim, să identificăm unul dintre cele mai populare jackpot-uri din SUA. În 2014, jackpot-ul Megabucks a fost câștigat, iar sistemul a plătit 14 milioane de dolari unei persoane norocoase.

  Cu siguranță jocurile de tip slots vor evolua și se vor bucura de noi variante. Producătorii trebuie să scoată, anual, zeci de noi teme atractive și distractive, pentru toate variantele de sloturi. Norocul să fie de partea voastră! Jucați cumpătați!

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: