spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
marți, iunie 25, 2024
Altele
  AcasăNationalAu fost anunțați primii artiști la IntenCity Festival 2023. Cap de afiș...

  Au fost anunțați primii artiști la IntenCity Festival 2023. Cap de afiș este Enrique Iglesias

  Festivalul IntenCity, aflat la cea de-a doua ediție, va avea loc în perioada 30 iunie – 2 iulie, în Craiova, pe două scene amenajate pe Stadionul Ion Oblemenco și Sala Polivalentă.

   Primii artiști au fost anunțați, iar capul de afiș al evenimentului este celebrul interpret Enrique Iglesias.  Pe lângă renumitul artist pop, pe scena principală din Stadionul Ion Oblemenco vor urca: Alex Ferrari, Haddaway, Mahmut Orhan, Snap! și Subcarpați, lineup-ul festivalului urmând să fie completat de alți artiști așteptați în România.

  Pe scena din cadrul Sălii Polivalenta vor urca cunoscuți artiști naționali și internaționali: Sigma, Killa Fonic, Yaya, Deliric x Silent Strike x Muse Quartet, Nane, Argatu’, Bad&Boujee, Basska, Bvcovia, Mr Flexxx, DJ Sauce, Marko Glass, NotSoCommon DJ, Dodo, Malagamba, Mindcage și mulți alții.

  Opera Română Craiova, organizatorul evenimentului, și-a propus să reunească în cadrul festivalului, încă de la prima ediție, o varietate de genuri și influențe muzicale, aducând împreună muzica de ieri, de azi și de mâine. Zona adiacentă celor două scene va fi animată de alte evenimente și activități destinate participanților la festival.

  Abonamentele pentru Festivalul IntenCity  pot fi achiziționate online de pe https://iticket.ro/event/intencity și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, având prețuri speciale până la data de 12 mai. Informații despre tipurile de abonamente disponibile, pe https://iticket.ro/.

  Bilete: https://iticket.ro/event/intencity
  Website: https://www.craiovaintencity.ro/
  Facebook page: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity
  Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

  Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!