spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăNationalDe ce să vă machiați ochii de moment ce puteți apela la...

  De ce să vă machiați ochii de moment ce puteți apela la micropigmentarea pleoapelor?

  Zilnic trebuie să vă treziți devreme pentru a vă aranja și a vă machia ochii. În fiecare zi trebuie să vă desenați eyeliner, care nu se primește întotdeauna de aceeași lungime, lățime. Pierdeți mult timp și nervi, în fiecare zi, încercând să obțineți un machiaj perfect. De ce nu încercați să vă simplificați viața, să economisiți timpul prețios de dimineață și să apelați la serviciul de tatuaj ochi.

  Micropigmentarea ochilor este o modalitate modernă, sigură și suficient de simplă pentru a putea uita de creion, eyeliner, rimel, fard și orice alte produse cosmetice pentru ochi, pe care le folosiți în mod regulat de ani de zile. Această opțiune vă permite să vă treziți dimineața, să vă uitați în oglindă și să vedeți un contur trasat exact, frumos și uniform, care vă mărește vizual ochii, vă fac genele să arate mai lungi, iar privirea mai expresivă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți tehnica de micropigmentare pleoape care vi se potrivește.

  Ce este micropigmentare ochi eyeliner și cum se realizează

   

  Probabil că ați auzit despre această procedură în repetate rânduri. Și, posibil aveți temeri pentru că se efectuează deasupra ochilor, în apropierea globului ocular. Totuși, nu trebuie să vă faceți griji: procedura este complet sigură. Nu există niciun risc de vătămare a ochilor dacă procedura este efectuată de un artist de machiaj semipermanent profesionist și experimentat, respectând toate cerințele. 

  Cum se realizează:

  1. Mai întâi, se desenează schema modelului eyeliner. Dermopigmentistul stabilește lungimea și grosimea eyelinerului, în funcție de preferințele și forma feței clientei și de tehnica aleasă.
  2. În continuare, se va aplica anestezic. Acesta va elimina complet senzațiile de durere. Odată ce anestezicul a fost aplicat, se va aștepta până când își face efectul maxim.
  3. Apoi, dermopigmentistul întinde pleoapa cu degetele și fixează ochiul în așa fel încât să nu puteți clipi. Astfel, se creează o siguranță absolută pentru clientă și pentru ochii acesteia.
  4. Cu ajutorul unei mașini speciale de tatuare se introduce pigmentul în piele. În micropigmentarea modernă se folosesc pigmenți pe bază de minerale, care sunt bine acceptați de organism, nu provoacă reacții alergice și nu prezintă pericol pentru clienți. 
  5. În timpul procedurii se aplică un anestezic auxiliar, pentru a reduce înroșirea, inflamația pielii și orice alt disconfort.
  6. La finalul procedurii, dermopigmentistul va recomanda un tratament corespunzător și vă va oferi, de asemenea, sfaturi despre cum să vă îngrijiți noul machiaj permanent.

  După vindecarea pielii, care are loc în decurs de 3 săptămâni, veți beneficia de un eyeliner frumos care vă va înfrumuseța fața. Fără durere, fără cruste. Așa de ușor și confortabil!

  Un astfel de eyeliner va face să vă simțiți mai încrezătoare în sine. Chiar și fără aplicarea unui machiaj suplimentar, veți arăta mai îngrijită, creând un aspect fin și atrăgător ochilor.

  Tehnici de micropigmentare ochi

  Există trei tehnici clasice de micropigmentare pleoape: eyeliner clasic, eyeliner clasic cu umbrire și micropigmentare pleoapă superioară/inferioară.

  Eyeliner clasic

  Acesta este un model de eyeliner standard de orice lățime sau lungime, în funcție de fața clientei. De obicei, se folosește culoarea neagră, dar poate fi orice nuanță. De altfel, negrul este cel care garantează un aspect de lungă durată. Cu un asemenea eyeliner, puteți mări sau reduce vizual ochiul sau reda o altă formă. Modelul eyeliner formează un accent destul de izbitor în zona ochilor, dar se asortează perfect cu orice make-up. Puteți să nu aplicați fard pentru machiajul zilnic sau cel de zi sau să folosiți alte produse cosmetice pentru a realiza un look smokey eye pentru un machiaj de sărbătoare sau de seară. În orice situație, eyelinerul va arăta superb.

  Eyeliner clasic cu umbrire

  Acest model de eyeliner presupune o umbrire fină, dar vizibilă, a pigmentului în zona marginii libere a ochiului. Această tehnică se potrivește doar persoanelor care obișnuiesc să-și accentueze zilnic ochii și cărora le place să-și fardeze genele. În caz contrar, lipsa rimelului va face ca machiajul permanent să nu arate armonios. Rimelul ajută la camuflarea ridurilor fine și la ridicarea pleoapei suprapuse. În general, tehnica arată foarte elegant.

   

  Micropigmentare pleoapă superioară/inferioară

  Una dintre tehnicile preferate de multe doamne și domnișoare de orice vârstă. Această tehnică se remarcă prin faptul că nu se realizează deasupra genelor, ci de-a lungul liniei de creștere a acestora. Pigmentul se introduce în piele în zona dintre gene. Ca urmare, linia de creștere devine mai întunecată, ceea ce face ca firele de păr să pară mai lungi și mai groase, iar ochiul mai expresiv. Astfel nu se creează un accent puternic asupra ochilor și nu vă obligă să aplicați produse cosmetice. Chiar și fără machiaj, ochii arată mai bine conturați și mai atractivi.

  Avantajele și dezavantajele procedurii

  Micropigmentarea ochilor poate fi o alegere excelentă dacă vă doriți să:

  • schimbați vizual forma ochilor. De exemplu, pentru a corecta asimetria, pentru a mări sau micșora forma ochilor;
  • camuflați imperfecțiunile din zona ochilor, cum ar fi: cicatrici, semne post acneice, riduri fine;
  • oferiți mai multă expresivitate ochilor;
  • economisiți timp pentru machiajul zilnic;
  • economisiți bani pentru produsele cosmetice;
  • vă simțiți mai încrezătoare în sine, indiferent de situație: după vizitarea saunei, piscinei sau după o noapte de distracție.

  Însă este important să cunoașteți și dezavantajele procedurii:

  • nu se potrivește pentru tenul gras, deoarece modelul eyeliner necesită precizie, iar din cauza grăsimii excesive secretate de piele, conturul se poate estompa;
  • nu se recomandă mamelor tinere însărcinate și celor care alăptează, deoarece folosirea anestezicului care conține lidocaină este obligatorie;
  • după procedură pot apărea inflamații și înroșire, ca reacție normală a pielii la leziuni. Aceasta ar trebui să dispară de la sine în câteva ore. Nu planificați întâlniri și evenimente importante imediat după efectuarea unui machiaj permanent;
  • există unele contraindicații. Printre acestea se numără SIDA, HIV, cancerul, epilepsia și tulburările psihice. De asemenea, procedura nu ar trebui efectuată în cazul inflamațiilor cutanate, conjunctivitei și afecțiunilor generale, până când nu vă recuperați.

   

  Micropigmentarea pleoapelor pentru persoanele care își prețuiesc timpul

  În prezent, micropigmentarea pleoapelor este o procedură cu adevărat confortabilă și practică pentru fiecare femeie care dorește să economisească timp pentru machiaj și să se simtă frumoasă în orice situație. Machiajul permanent transformă cu adevărat fața, făcând ochii mai expresivi. Așadar, îndrăzniți și apelați la această procedură, veți rămâne încântată. Cel mai important este să alegeți un dermopigmentist profesionist care să vă respecte dorințele și să efectueze procedura în condiții optime de siguranță pentru Dvs.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!