spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăNationalGrindeanu: Se demarează lucrările la drumul de mare viteză Filiași-Lugoj (230 km)! 

  Grindeanu: Se demarează lucrările la drumul de mare viteză Filiași-Lugoj (230 km)! 

  Vineri s-a semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pe tronsonul Filiași-Drobeta Turnu Severin, ce face parte din drumul de mare viteză Filiași-Lugoj, care urmează să lege Oltenia de Banat.

  Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că proiectanții au termen de 18 luni pentru finalizarea Studiului de Fezabilitate pe acest tronson: „Demarăm realizarea drumului de mare viteză Filiași- Lugoj (230 km)!

  Astăzi a fost semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate pe tronsonul Filiași- Drobeta Turnu Severin (aproximativ 70 km).

  Asocierea de proiectanți români trebuie să finalizeze Studiul de Fezabilitate pe acest prim tronson în termen de 18 luni. Valoarea constractului este de 21,05 milioane de lei (fără TVA).”

  Proiectul Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj va îmbunătăți conexiunile rutiere între Oltenia și Banat a mai precizat Grindeanu: „Proiectul Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj (finanțat prin ProgramulTransport 2021-2027) va contribui la îmbunătățirea legăturilor rutiere între Oltenia și Banat și la dezvoltarea economică în sud-vestul României”

  Acest drum va face joncțiunea cu Autostrada ce se contruiește între Filiași și Craiova și cu drumul expres ce va lega Filiașul de Târgu Jiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: