spot_img
15.1 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăNationalPeste 1300 de locuri la admiterea din mai la Școala de Poliție...

  Peste 1300 de locuri la admiterea din mai la Școala de Poliție de la Câmpina

  Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, cea mai mare de acest profil din țară, organizează, în perioada aprilie 2023 – iunie 2023, concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi.

  1340 de locuri au fost scoase la concurs doar pentru această sesiune de admitere. Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape.

  Dosarele de recrutare se vor depune în volum complet până la data de 15 mai 2023 (inclusiv), în zilele lucrătoare, în intervalul orar 09.00-15.00, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova din municipiul Ploiești sau la sediile inspectoratelor din județele de domiciliu.

  Evaluarea psihologică se va realiza de către ofițerii specialişti din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, până la data de 15 mai 2023, candidaţii recrutaţi urmând a fi informați cu privire la data, ora, locul și celelalte detalii, prin postarea ulterioară a unui anunț pe pagina de Internet a Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

  Candidaţii recrutați de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova susțin proba eliminatorie de evaluare a performaței fizice la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, în perioada 19 – 24 mai 2023.

  Proba de evaluare a cunoștințelor se susține în data de 27 mai 2023, iar în examen intră doar candidații care au promovat proba de evaluare a performanțelor fizice.

  Ultima etapă este examinarea medicală care se realizează în perioada 31 mai 2023 – 29 iunie 2023, în ordinea descrescătoare a notelor finale.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: