spot_img
6.3 C
Târgu Jiu
duminică, aprilie 21, 2024
Altele
  AcasăNationalPreşedintele Austriei: Regret profund decizia guvernului federal austriac de a bloca aderarea...

  Preşedintele Austriei: Regret profund decizia guvernului federal austriac de a bloca aderarea la Schengen a României şi Bulgariei

  Preşedintele Austriei, Alexander Van der Bellen, şi-a exprimat vineri regretul pentru decizia guvernului de la Viena de a bloca aderarea României şi Bulgariei la Schengen, exprimându-şi temerea că economia ţării sale va fi afectată de „contramăsuri” româneşti anunță news.ro.

  „Regret profund decizia guvernului federal austriac de a bloca aderarea la Schengen a României şi Bulgariei. Este adevărat că Austria se află într-o situaţie dificilă din cauza numărului foarte mare de solicitanţi de azil. Dar blocarea în Schengen nu contribuie cu nimic la o găsirea unei soluţii. Dimpotrivă, acum sancţiunile pentru economia austriacă sunt ameninţate de contramăsurile româneşti. Putem depăşi provocările din domeniul zborurilor şi al migraţiei doar împreună cu partenerii noştri din UE. Sper că o soluţie prin dialog va fi posibilă în curând”, a transmis preşedintele Alexander Van der Bellen într-o serie de trei mesaje postate vineri pe Twitter.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: