spot_img
22.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 10, 2023
Altele
  AcasăNationalUn oraș din România va avea propria ciocolată

  Un oraș din România va avea propria ciocolată

  Până la sfârșitul anului ar putea fi lansată la Iași o ciocolată a orașului, care va avea forma celor patru litere ce alcătuiesc numele localității, așa cum au fost desenate de creatorul brandului de Iași, Alex Munteanu, anunță ziare.com.

  Între timp, echipa de branding a lansat o strategie și cere ieșenilor să se alăture cu sugestii, până pe 18 octombrie.

  După interviuri elaborate, făcute atât cu ieșeni cât și cu turiști și după analiza unor chestionare utilizate în Strategia de Turism 2018-2030, echipa de branding a ajuns la concluzia că Iașul trebuie să se dezvolte în jurul creatorilor săi. Fie că este vorba de modă, arte, IT, științe, literatură sau gastronomie.

  Direcția de comunicare oficială bazată în principal pe trecutul bogat al orașului (Capitala Istorică a României, Locul unde s-a născut România etc.) nu mai este suficientă, întrucât nu reușește să determine interesul cuvenit pentru turiști și investitori, cred autorii strategiei de branding, care arată că “Industriile creative se dezvoltă și în Iași, din ce în ce mai mult, și evenimente precum Romanian Creative Week, Filit, Serile Filmului Românesc, Rocanotherworld, Classix, Sinestezia, Codecamp și multele altele reușesc să devină branduri locale de succes, cu expunere importantă la nivel național și internațional, a explicat Alex Munteanu, creatorul brandului petnru Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro .

  Autorităţile au comandat brandul, îl au, dar nu-l folosesc a subliniat sursa citată.

  Tocmai de aceea, oricine poate contribui cu idei pentru dezvoltarea brandului de oraș, sugestiile fiind așteptate la adresa [email protected].

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!