spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăNational30 de persoane au avut nevoie de salvamontiști, în ultimele 24 de...

  30 de persoane au avut nevoie de salvamontiști, în ultimele 24 de ore

  În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 18 apeluri, prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.
  Apelurile de urgență din partea celor aflați în dificultate pe munte au venit la 12 servicii Salvamont din țară, astfel: 4 apeluri pentru Salvamont Cluj, 3 apeluri pentru Salvamont Bihor, 2 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov, 1 apel pentru Salvamont Gorj, 1 apel pentru Salvamont Predeal, 1 apel pentru Salvamont Sibiu, 1 apel pentru Salvamont Harghita, 1 apel pentru Salvamont Bistrița Năsăud, 1 apel pentru Salvamont Bacău, 1 apel pentru Salvamont Râșnov, 1 apel pentru Salvamont Vrancea, 1 apel pentru Salvamont Argeș.
  „În cazul acestor intervenții, au fost salvate 30 persoane, dintre acestea 6 fiind predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.
  S-au primit 33 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană si despre domeniile schiabile. Vă dorim o zi frumoasă pe cărări de munte și pârtii de schi!” a transmis Dispeceratul Salvamont România.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!